Dia de la Mare

El Dia de la Mare és un dia per ser detallista amb Flors Bahí

14 juny, 2024

El Dia de la Mare és una data especial per expressar el nostre amor i agraïment a les dones que ens han donat tant a la vida. Amb una història de més de quaranta anys i tres generacions a Figueres, Flors Bahí sabem la importància de les dates assenyalades i demostrar els nostres sentiments amb un detall especial. Quina millor manera de demostrar el teu afecte que amb un bonic ram de flors? A vegades, sobren les paraules.

La Rosa, el símbol de l’amor i l’afecte

Les roses han estat des de sempre el símbol de l’amor i l’agraïment. La seva bellesa i fragància les converteixen en el regal perfecte per al Dia de la Mare. A Flors Bahí, seleccionem amb molta cura les nostres roses per assegurar un detall únic, que cada flor sigui perfecta, des del seu color fins al seu aroma.

A més de les roses, comptem amb una àmplia varietat de flors que poden seduir els gustos personals de cada mare. Des de lliris fins a margarides, a Flors Bahí t’aconsellem perquè trobis la flor ideal per expressar els teus sentiments.

Ser detallista: el valor dels petits gestos

Regalar flors no és només un gest bonic; és una experiència que toca el cor. Triant un ram de Flors Bahí, estàs triant qualitat i dedicació. Les nostres flors són seleccionades amb cura i cada arranjament és confeccionat amb amor, pensant en com fer sentir especial a qui el rep.

Oferim la possibilitat de personalitzar els arranjaments florals perquè reflecteixin la personalitat i els gustos de la teva mare. Afegir una nota personal o seleccionar les seves flors preferides pot fer que el teu regal sigui encara més especial.

Flors Bahí: tres generacions de passió per les flors

Des de fa tres generacions, Flors Bahí ha estat sinònim de tradició a Figueres. La nostra passió per les flors i el nostre compromís amb el bon gust ens han convertit en la floristeria de confiança per a moltes persones que han volgut demostrar els seus sentiments en dates especials. Hem format part de molts moments especials. Quaranta-cinc anys donen per a moltes històries.

El Dia de la Mare és una oportunitat perfecta per demostrar molt a una mare. Un ram de flors no ho soluciona tot, però quasi.

A Flors Bahí, estem aquí per ajudar-te a triar el regal perfecte. Visita’ns a Figueres i descobreix una inacabable varietat de flors i arranjaments que tenim per oferir-te.

Aquest any, fes que el Dia de la Mare sigui inoblidable amb un detall especial de Flors Bahí.

Comanda0
No hi ha productes a la cistella!
0